Tituly podobné k Technologie v kostce
během 2 až 3 týdnů
399 Kč
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby,...
skladem
139 Kč
Trojdílná řada učebnic popisuje základní ekonomické pojmy a činnosti probíhající v podniku...
skladem
139 Kč
Trojdílná řada učebnic popisuje základní ekonomické pojmy a činnosti probíhající v podniku...
dostupnost neznámá
199 Kč
Učebnice seznamuje žáky se základy marketingu a managementu a s jejich významem v oblasti...
dostupnost neznámá
309 Kč
Autorka v této publikaci shrnuje nejen dosavadní znalosti a dovednosti, ale nadstandartním způsobem...
dostupnost neznámá
209 Kč
Publikace obsahuje základní problematiku podnikání v oblasti ubytování a stravování. Součástí textu...
dostupnost neznámá
369 Kč
Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé...
dostupnost neznámá
999 Kč
Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým...
skladem
479 Kč
Jak podávat pokrmy a nápoje, jak vybírat nápoje k pokrmům, jak upravovat stoly a připravit svatební...
dostupnost neznámá
139 Kč
Učebnice pro žáky druhého, případně i třetího ročníku OU obsahuje v plném rozsahu učivo předepsané...
dostupnost neznámá
139 Kč
Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři...
dostupnost neznámá
349 Kč
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a...
dostupnost neznámá
159 Kč
Záměrem učebnice je podat žákům základní informace spojené s provozem kuchyní. Učebnice je...
skladem
209 Kč
Druhý díl učebnice pro střední odborná učiliště a hotelové školy.
dostupnost neznámá
209 Kč
Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z...
dostupnost neznámá
209 Kč
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové...
dostupnost neznámá
219 Kč
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové...
skladem
219 Kč
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové...
skladem
209 Kč
Zásady zdravé výživy, provoz a zařízení gastronomických středisek, zpracování potravin, receptury.
skladem
159 Kč
Drůbež, ryby mořské a sladkovodní, mořské plody, zvěřina, úprava pokrmů z domácí i světové...
dostupnost neznámá
159 Kč
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a...