Koupit knihu
309 Kč
-->dostupnost neznámá
O termínu dodání vás budeme informovat.
Autorka v této publikaci shrnuje nejen dosavadní znalosti a dovednosti, ale nadstandartním způsobem se věnuje i gastronomii třetího tisíciletí a novým trendům, které přináší světová globalizace. Tato kniha se může stát základní studijní literaturou pro žáky středních hotelových škol a dalších škol s gastronomickým zaměřením. Jde o komplexně pojatou knihu, která je vhodnou literaturou pro odbornou i laickou veřejnost. Text je přehledný a vysoce profesionální a umožní Vám tak lépe poznat specifický svět gastronomie.
309 Kč
-->dostupnost neznámá
O termínu dodání vás budeme informovat.
Chcete vědět jestli je kniha dostupná v prodejně ve Vašem okolí?
Kniha je dostupná
V seznamu si můžete vybrat vámi preferovanou prodejnu. Dostupnost na této prodejně se Vám bude následně zobrazovat i u dalších titulů.
Kterýkoliv titul si můžete objednat i s vyzvednutím na Vaší prodejně. Ověřte si stav zboží na prodejně telefonicky, nebo mailem před Vaší návštěvou.
Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.