Tituly podobné k Nové stolničení v kostce

Cukrářská technologie

PŮLPÁNOVÁ Alena

během 2 až 3 týdnů

399 Kč

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby,...

skladem

139 Kč

Trojdílná řada učebnic popisuje základní ekonomické pojmy a činnosti probíhající v podniku...

skladem

139 Kč

Trojdílná řada učebnic popisuje základní ekonomické pojmy a činnosti probíhající v podniku...

dostupnost neznámá

199 Kč

Učebnice seznamuje žáky se základy marketingu a managementu a s jejich významem v oblasti...

Nové stolničení v kostce

HRBKOVÁ Zdeňka

dostupnost neznámá

309 Kč

Autorka v této publikaci shrnuje nejen dosavadní znalosti a dovednosti, ale nadstandartním způsobem...

dostupnost neznámá

209 Kč

Publikace obsahuje základní problematiku podnikání v oblasti ubytování a stravování. Součástí textu...

Příprava pokrmů II.

MARÁDOVÁ Eva, VODÁKOVÁ Jitka

dostupnost neznámá

369 Kč

Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé...

Restaurace a host

GRÜNER Hermann, KESSLER Thomas, METZ Reinhold

dostupnost neznámá

999 Kč

Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým...

Stolničení

SALAČ Gustav

skladem

479 Kč

Jak podávat pokrmy a nápoje, jak vybírat nápoje k pokrmům, jak upravovat stoly a připravit svatební...

dostupnost neznámá

139 Kč

Učebnice pro žáky druhého, případně i třetího ročníku OU obsahuje v plném rozsahu učivo předepsané...

Stolničení v kostce

ŠTĚPÁNEK Karel, TULÁČKOVÁ Miloslava

dostupnost neznámá

139 Kč

Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři...

Suroviny pro obor vzdělání cukrář

BLÁHA Ludvík, KOPOVÁ Ivana, ŠREK František

dostupnost neznámá

349 Kč

Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a...

dostupnost neznámá

159 Kč

Záměrem učebnice je podat žákům základní informace spojené s provozem kuchyní. Učebnice je...

skladem

209 Kč

Druhý díl učebnice pro střední odborná učiliště a hotelové školy.

dostupnost neznámá

209 Kč

Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z...

Technologie přípravy pokrmů 4

NODL Ladislav, ŘEŠÁTKO Jaroslav, SEDLÁČKOVÁ Hana

dostupnost neznámá

209 Kč

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové...

dostupnost neznámá

219 Kč

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové...

skladem

219 Kč

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové...

Technologie přípravy pokrmů I

OTOUPAL Pavel, SEDLÁČKOVÁ Hana

skladem

209 Kč

Zásady zdravé výživy, provoz a zařízení gastronomických středisek, zpracování potravin, receptury.

Technologie přípravy pokrmů IV

NODL Ladislav, ŘEŠÁTKO Jaroslav, SEDLÁČKOVÁ Hana

skladem

159 Kč

Drůbež, ryby mořské a sladkovodní, mořské plody, zvěřina, úprava pokrmů z domácí i světové...

Technologie v kostce

ŠTĚPÁNEK Karel, VODOCHODSKÁ Libuše

dostupnost neznámá

159 Kč

Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a...

1 2 >


Staré noty
nepatří do sběru!

Vykupujeme antikvární
hudebniny.

Recenze

Všechny recenze

59 prodejen po celé České republice,

ve kterých si můžete vyzvednout knihy z našeho e-shopu


Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.