kanzelsberger Barvič a Novotný
Přihlásit
Registrace
Dům knihy.cz > Knihy > Kuchařky, nápoje > Tituly podobné k Nové stolničení v kostce
PŮLPÁNOVÁ Alena
během 2 až 3 týdnů
399 Kč
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby,...
MACH Josef
skladem
139 Kč
Trojdílná řada učebnic popisuje základní ekonomické pojmy a činnosti probíhající v podniku...
KARÁSKOVÁ Eva, KYNCLOVÁ Jaroslava
dostupnost neznámá
199 Kč
Učebnice seznamuje žáky se základy marketingu a managementu a s jejich významem v oblasti...
HRBKOVÁ Zdeňka
309 Kč
Autorka v této publikaci shrnuje nejen dosavadní znalosti a dovednosti, ale nadstandartním způsobem...
KRÁTKÁ Eva, SMETANA František
209 Kč
Publikace obsahuje základní problematiku podnikání v oblasti ubytování a stravování. Součástí textu...
MARÁDOVÁ Eva, VODÁKOVÁ Jitka
369 Kč
Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé...
GRÜNER Hermann, KESSLER Thomas, METZ Reinhold
999 Kč
Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým...
SALAČ Gustav
479 Kč
Jak podávat pokrmy a nápoje, jak vybírat nápoje k pokrmům, jak upravovat stoly a připravit svatební...
ŠINDELKOVÁ Alena
Učebnice pro žáky druhého, případně i třetího ročníku OU obsahuje v plném rozsahu učivo předepsané...
ŠTĚPÁNEK Karel, TULÁČKOVÁ Miloslava
Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři...
BLÁHA Ludvík, KOPOVÁ Ivana, ŠREK František
349 Kč
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a...
ŠEBEK Luboš
159 Kč
Záměrem učebnice je podat žákům základní informace spojené s provozem kuchyní. Učebnice je...
SEDLÁČKOVÁ Hana
Druhý díl učebnice pro střední odborná učiliště a hotelové školy.
Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z...
NODL Ladislav, ŘEŠÁTKO Jaroslav, SEDLÁČKOVÁ Hana
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové...
219 Kč
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové...
OTOUPAL Pavel, SEDLÁČKOVÁ Hana
Zásady zdravé výživy, provoz a zařízení gastronomických středisek, zpracování potravin, receptury.
Drůbež, ryby mořské a sladkovodní, mořské plody, zvěřina, úprava pokrmů z domácí i světové...
ŠTĚPÁNEK Karel, VODOCHODSKÁ Libuše
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a...
< 1 2 > >
Vykupujeme antikvární hudebniny.
Vědomí a realita
DRTINOVÁ Daniela, HORÁČEK Jiří
"Nejlepší knížka o tom, jak funguje naše vnímání světa a čím je ovlivněno, kterou jsem četl od..."
ve kterých si můžete vyzvednout knihy z našeho e-shopu
přehled nabízených pracovních pozic
E-mail:
Heslo: Zapomněli jste?
Neplatná kombinace jména a hesla.
Zrušit Přihlásit