Tituly podobné k Učebnice zavařování a konzervace

Domácí špajzka

PROCHÁZKOVÁ Kamila

během 1 až 2 týdnů

399 Kč 359 Kč

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký...

Nakládáme zeleninu

LORENZ-LADENER Claudia

skladem

349 Kč 314 Kč

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a...

Receptář

BAIER Jiří, SOCHA Radomír

během 2 až 3 týdnů

299 Kč

Tato houbová kuchařka vychází jako doplňující publikace ke knize Celoroční průvodce houbaře. Jiří...

skladem

399 Kč 359 Kč

Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin...

skladem

249 Kč 224 Kč

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným...

Zavařování

ŠVEJDOVÁ Kateřina

skladem

399 Kč 359 Kč

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný...


Staré noty
nepatří do sběru!

Vykupujeme antikvární
hudebniny.

Recenze

Všechny recenze

59 prodejen po celé České republice,

ve kterých si můžete vyzvednout knihy z našeho e-shopu


Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.