Kulinárium
- Info:
- Sevruga, 2017 (1.) - váz., 280 str.
- EAN:
- 9788090689305
- ISBN:
- 978-80-906893-0-5
Recenze:
Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno. Říká se, že vaření je forma umění, ale pravda to určitě není. Jde o řemeslo, které si může osvojit v podstatě kdokoli, kdo má dostatek zdravého selského rozumu a trpělivosti se naučit základní postupy a potom je aplikovat. V této kuchařce Zdeněk Pohlreich přehledně vysvětluje všechny metody tepelných úprav a demonstruje je na nápaditých receptech, které bezpečně zaujmou. „O receptech vaření není,“ říká Zdeněk Pohlreich. „Celý vtip je v tom, že jakmile ovládnete pravidla, už se jen zajímáte o nabídku matky přírody, kterou zpracujete tím nejlepším možným způsobem.“ Chcete být kuchaři, kteří nejen umějí dobře vařit, ale hlavně vědí, co se v jejich pánvi nebo hrnci děje, a umějí si poradit za všech okolností? Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vás taji kuchařských metod s nadhledem provede. Jakmile je totiž zvládnete, bude ve vaší kuchyni lehkost, komfort a více prostoru pro kreativitu a dokonalé provedení pokrmu. Kulinárium obsahuje 17 metodik, 100 receptů s lákavými fotografiemi jídel a osobité ilustrace od Josefa Blechy a Lukáše Hudce.
Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1232)
Recenze produktu Kulinárium
Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!
Napsat recenziKulinárium
2018-01-22 22. 1. 2018
Velká spokojenost. Už máme tyto knihy v rodině dvě.
Z knížky jsem nadšená. Jediné, co bych ji vytkla, jsou dlouhé texty. Vždy mi trvá, než se přesvědčím je číst. Je to hodně ukecaná kuchařka, ale je to nutnost pro vysvětlení veškeré teorie. Vřele doporučuji. Pevná vazba je pecková.