Udíme, nasolujeme, sušíme
Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb
- Info:
- Slovart, 2016 (1.) - váz., 224 str.
- EAN:
- 9788075291912
- ISBN:
- 978-80-7529-191-2
Recenze:
Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena až po lososa uzeného horkým kouřem. Je plná srozumitelných a jednoduchých návodů na stavbu vlastních jednoduchých udíren a také tipů, jak improvizovat s pomocí venkovního grilu a běžného vybavení domácnosti. Doporučuje rovněž, jaké druhy dřeva volit pro tu kterou potravinu, aby s ní výsledná kouřová příchuť co nejlépe ladila. Samozřejmostí jsou návody krok za krokem, jak nasolovat v láku i nasucho a další, stejně jako odborné rady, jak se zdokonalovat v tomto prastarém řemeslném umění. Dodejte dobrým surovinám přidanou hodnotu tím, že je přírodně ochutíte.
Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1232)
Recenze produktu Udíme, nasolujeme, sušíme
Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.