The Latin American Cookbook

MARTINEZ Virgilio

Info:
Phaidon Press, 2021 - váz., 432 str.
EAN:
9781838663124
ISBN:
978-18-386-6312-4
Edice:
Kuchařky/Kuchařky

Hodnocení:

0 hodnocení The Latin American Cookbook 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

The most comprehensive and varied selection of recipes ever published from one of the most fascinating and diverse regions of the world – under the tutelage of globally renowned Peruvian chef, Virgilio Martínez. Rarely has the incredible range of cuisines from Mexicos tropical coasts to the icy islands at the foot of South America been documented as comprehensively as in this collection. Global star chef and Peruvian sensation Virgilio Martínez curates, with a personal deep dive into each regions food culture, culinary delicacies, and local ingredients. The result: more than 600 remarkable recipes that bring to life the vibrancy of Latin America and its myriad influences - indigenous, European, Asian, and beyond. Discover traditional and popular recipes for home cooks from Argentina, Belize, Bolivia, Brazil, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Guyana, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay, and Venezuela, with dishes ranging from iconic - Empanadas, Tamales, Arepas, Tortillas, Quesadillas, and Tacos - to lesser-known specialties - Chilean Disco Fries, Nicaraguan Squash Stew, and Ecuadorian Easter Soup. About the Author - After cooking in prestigious restaurants around the world, Virgilio Martínez returned to Peru in 2009 and opened Central. Since 2013 Central has appeared on the Worlds 50 Best list and has been named the #1 restaurant in Latin America multiple times. He co-founded Mater Iniciativa, which documents Latin Americas indigenous foods. In 2018, he opened the acclaimed Mil in the Andes above the terraces of Moray. He is featured on Chefs Table and is the author of Central. Nicholas Gill, the co-founder of the website New Worlder, is an acclaimed food and travel writer, who divides his time between New York and Peru.

The Latin American Cookbook

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Koupit knihu

1 161 Kč Cena na prodejně 1 290 Kč,
ušetříte 129 Kč.


dostupnost neznámá
O termínu dodání vás budeme informovat.

Nejbližší prodejny

Chcete vědět jestli je kniha dostupná v prodejně ve Vašem okolí?

Dostupnost na prodejně

Kniha je dostupná

Vyberte prodejnu

Dostupnost na prodejnách

V seznamu si můžete vybrat vámi preferovanou prodejnu. Dostupnost na této prodejně se Vám bude následně zobrazovat i u dalších titulů.

Lze objednat

U těchto poboček se dodací lhůta může lišit.
  • Barvič a Novotný - Brno, Česká
  • Benešov
  • Beroun
  • Blatná
  • Brno FUTURUM
  • Brno Masarykova
  • Břeclav
  • Č. Budějovice, Kanovnická
  • Čelákovice
  • Česká Lípa
  • Děčín - Centrum Pivovar
  • Hr. Králové ČSA
  • Hr. Králové Dukelská tř.
  • Chrudim
  • Jablonec nad Nisou
  • Jeseník
  • Jičín
  • Jihlava
  • Jindřichův Hradec, Panská 110
  • Jindřichův Hradec, Panská 132
  • K. Vary OC Varyáda
  • Kladno Poděbradova
  • Klatovy
  • Krnov
  • Kroměříž
  • Litvínov
  • Ml. Boleslav OC Olympia
  • Náchod
  • Nymburk
  • Olomouc OC Olympia
  • Pardubice
  • Písek
  • Plzeň OC Olympia
  • Poděbrady
  • Praha 10 - Vršovice
  • Praha 7 - Stromovka
  • Praha Čs. Armády
  • Praha NC Fénix
  • Praha OC Krakov
  • Praha OC Lužiny
  • Praha Strašnice
  • Prostějov
  • Přerov
  • Rakovník
  • Rokycany
  • Sedlčany
  • Slaný
  • Soběslav
  • Strakonice
  • Svitavy
  • Tábor
  • Teplice OC Olympia
  • Trutnov
  • Vsetín OC Galerie
  • Vyškov
  • Zlín
  • Znojmo
  • Žatec
  • Žďár nad Sázavou

Tip

Kterýkoliv titul si můžete objednat i s vyzvednu­tím na Vaší prodejně. Ověřte si stav zboží na prodejně telefonicky, nebo mailem před Vaší návštěvou.

Další knihy z kategorie Kuchařky (1335)

Recenze produktu The Latin American Cookbook

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.