Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu

142 receptů

HAVLOVÁ Vladimíra, JIRKOVSKÁ Alexandra

Info:
Vyšehrad, 2016 (1.) - brož., 112 str.
EAN:
9788074296789
ISBN:
978-80-7429-678-9

Hodnocení:

0 hodnocení Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Tato publikace je určena nejen pro osoby se zvýšenou hladinou cholesterolu, ale i se zvýšenou hladinou krevních tuků (hyperlipoproteinémií), s nevhodným aterogenním složením krevních tuků (dyslipidémií), a pro ty, kteří mají sklon k srdečně-cévním komplikacím. V neposlední řadě je také vhodná pro osoby, které potřebují redukční dietu, protože snížený příjem tuků vede k redukci hmotnosti. Dozvíte se, co se v oblasti nutričních doporučení, z hlediska tuků, pro prevenci aterosklerózy a srdečně cévních onemocnění v posledních letech změnilo a proč se na nízkocholesterolovou dietu dnes díváme poněkud jinak. V předmluvě od prof. Jirkovské najdete ucelený pohled na tuky ve stravě a vysvětlení, jak tuky ovlivňují naše zdraví. Jídla vařená podle těchto receptů spolu s ostatními doporučeními mohou předcházet nebo zmírnit aterosklerózu a její následky – srdečně – cévní nemocnění. Tyto recepty jsou přepracované Recepty se sníženým obsahem cholesterolu.

Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy autora HAVLOVÁ Vladimíra (10)

Další knihy z kategorie Kuchařky (1337)

Recenze produktu Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.