Přirozeně bez lepku a bez mléka
- Info:
- Dostálová Ilona, 2017 (1.) - váz., 144 str.
- EAN:
- 9788025496251
- ISBN:
- 978-80-254-9625-1
Recenze:
V kuchařce najdete recepty na využití přirozeně bezlepkových obilovin, kterými jsou jáhly, pohanka, rýže a kukuřice. Důraz je kladen také na chutnou úpravu zeleniny, která je základem každého zdravého jídelníčku. Základní recepty jsou bez masa, ale najdete zde i jejich úpravu pro verzi s masem. Lidé, kteří hledají léčebný jídelníček, zde najdou uzpůsobení základního receptu pro makrobiotickou a veganskou stravu. Snadná orientace v receptech je dána jejich rozdělením do kapitol Přílohy, které jsou nejzajímavějším tématem vzhledem k přirozené potřebě nahradit obvyklé pečivo, dále Polévky, Hlavní jídla, Omáčky, Zeleninové přílohy a Dezerty. Recepty obsahují informace o energetické hodnotě a ceně jídla.
Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1234)
Recenze produktu Přirozeně bez lepku a bez mléka
Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.