Jídlo jako lék

Podle čínské medicíny

LIEN ČEPELKOVÁ Renata

Info:
Bondy, 2015 (1.) - brož., 200 str.
EAN:
9788088073109
ISBN:
978-80-88073-10-9

Hodnocení:

★ ★ ★ ★ ★ 2 hodnocení Jídlo jako lék 5

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Chcete se vyhnout nebo významně snížit riziko rakoviny, infarktu, cukrovky nebo jiné civilizační choroby? Věřte, že k tomu nepotřebujete kilogramy léků ani zásadní změnu životního prostředí. Jen málo lidí si totiž uvědomuje, že klíčem ke zdraví, k dlouhověkosti a k aktivnímu životu je něco tak všedního jako jídlo! Pak stačí otevřít tuto knihu, která má ambice stát se bestsellerem. Autorka v ní totiž úspěšně spojila principy vztahu lidského zdraví podle tradiční čínské medicíny s možností stravování u nás doma. Nepotřebujete žádné zázračné kořeny, potravinové doplňky nebo nesmyslné diety, neboť podstata filozofie, že jídlo může být lékem, spočívá v tom, vědět kdy, co a jakým způsobem konzumovat.

Jídlo jako lék

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy autora LIEN ČEPELKOVÁ Renata

Další knihy z kategorie Kuchařky (1337)

Recenze produktu Jídlo jako lék

Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!

Napsat recenzi
Jídlo jako lék 5

Super

Lucie Forétová 2022-01-18 18. 1. 2022 ★ ★ ★ ★ ★

Kniha je skvělá. Jsou v ní přesně ty informace, které jsem potřebovala.

Jídlo jako lék 5

Jidlo jako lek

Adela Smekalova 2021-04-28 28. 4. 2021 ★ ★ ★ ★ ★

skvělá, praktická kniha



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.