Jídlo jako lék
Podle čínské medicíny
- Info:
- Bondy, 2015 (1.) - brož., 200 str.
- EAN:
- 9788088073109
- ISBN:
- 978-80-88073-10-9
Recenze:
Chcete se vyhnout nebo významně snížit riziko rakoviny, infarktu, cukrovky nebo jiné civilizační choroby? Věřte, že k tomu nepotřebujete kilogramy léků ani zásadní změnu životního prostředí. Jen málo lidí si totiž uvědomuje, že klíčem ke zdraví, k dlouhověkosti a k aktivnímu životu je něco tak všedního jako jídlo! Pak stačí otevřít tuto knihu, která má ambice stát se bestsellerem. Autorka v ní totiž úspěšně spojila principy vztahu lidského zdraví podle tradiční čínské medicíny s možností stravování u nás doma. Nepotřebujete žádné zázračné kořeny, potravinové doplňky nebo nesmyslné diety, neboť podstata filozofie, že jídlo může být lékem, spočívá v tom, vědět kdy, co a jakým způsobem konzumovat.
Další knihy z kategorie Kuchařky (1337)
Recenze produktu Jídlo jako lék
Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!
Napsat recenziSuper
2022-01-18 18. 1. 2022
Kniha je skvělá. Jsou v ní přesně ty informace, které jsem potřebovala.
Jidlo jako lek
2021-04-28 28. 4. 2021
skvělá, praktická kniha