Bez lepku a chutně!
Jak vařit z přirozeně bezlepkových surovin
- Info:
- Synergie, 2014 (1.) - brož., 224 str.
- Z angl. přel. L. Strnadová
- EAN:
- 9788073702724
- ISBN:
- 978-80-7370-272-4
Recenze:
V této kuchařce se dozvíte všechno, co potřebujete k životu bez lepku - jaké potraviny kupovat, co jíst a na co si dát pozor, ale hlavně se naučíte jak vařit a péct bez lepku a přesto chutně. Autorka používá pro své recepty silu přirozeně bezlepkových potravin, které máme k dispozici, a učí nás, jak je upravit s fantazií a tak, aby si na nich mohl pochutnat úplně každý, ať už bezlepkovou dietu drží nebo ne. V první části se dozvíte více o bezlepkové dietě, jak stanovit diagnózu, jak nakupovat bezlepkové potraviny i jednoduché zásady pro stravování v restauracích. Také zde najdete užitečný seznam přirozeně bezlepkových potravin, které většinou znáte a které se dají koupit v každém větším supermarketu. Druhá část obsahuje 100 výtečných receptů na jednoduchá a přesto nesmírně chutná jídla. Takže neváhejta a zkuste vařit bez lepku a chutně!
Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1232)
Recenze produktu Bez lepku a chutně!
Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!
Napsat recenziInspirující
2015-03-09 9. 3. 2015
Ačkoliv sama nemusím držet bezlepkovou dietu, ráda bych tuto knihu doporučila úplně všem. Je hravá a kombinuje přirozeně bezlepkové potraviny způsobem, který je přinejmenším fascinující. Mnohé kombinace by mne ani nenapadly, úpravy jídel - celý jídelníček, polévky, moučníky, masa, hlavní jídla, zeleninové pokrmy, autorka vytvořila skutečně luxusní menu, skoro 100 receptů, z nichž mám každý chuť vyzkoušet. Nadchla mě úprava obalením řízečků v rozdrcených chipsech a opečení jen v troubě. Skvělé a rychlé!