Zelenina

její pěstování a význam v ilustracích Zdenky Krejčové

KREJČOVÁ Zdenka, PEKÁRKOVÁ Eva

Info:
Aventinum, 2014 (1.) - váz., 256 str.
Ilustr. Z. Krejčová
EAN:
9788074420375
ISBN:
978-80-7442-037-5
Edice:
Artia

Hodnocení:

0 hodnocení Zelenina 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví člověka nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdrojem těchto látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vařením či dušením.

Zelenina

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy autora KREJČOVÁ Zdenka

Další knihy z kategorie Příroda a zahrada (381)

Recenze produktu Zelenina

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.