Zbavte se nepořádku s feng-šuej

KINGSTONOVÁ Karen

Info:
Orsini, 2015 (2., rozšíř) - brož., 272 str.
Z angl. přel. E. Veselá
EAN:
9788090374850
ISBN:
978-80-903748-5-0

Hodnocení:

★ ★ ★ ★ ★ 1 hodnocení Zbavte se nepořádku s feng-šuej 5

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Světový bestseller Karen Kingstonové Zbavte se nepořádku s feng-šuej nabízí zcela nový přístup, JAK SI DÁT ŽIVOT DO POŘÁDKU. A kdo to nepotřebujeme?
Karen Kingstonová tu s nadhledem a humorem zkoumá, co nepořádek vlastně je, proč jej máme a co výměnou za všechny zbytečnosti získáme – energii, čas a radost ze života! Karen Kingstonová je světově uznávaná specialistka na očistu prostoru, učení feng-šuej a životní styl. Její kniha Zbavte se nepořádku s feng-šuej se stala světovým bestsellerem a klasikou žánru a byla přeložena do 27 jazyků pro více než dva miliony čtenářů. Karen Kingstonová knihu přepracovala a rozšířila a toto české vydání vychází z poslední verze knihy, kterou autorka již pokládá za definitivní. Karen Kingstonová svým přístupem odkazuje k Sigmundu Freudovi, který zastával názor, že „pořádek umožňuje člověku nejlepší využití času a šetří jeho psychické síly“. Podobně Karel Čapek soudil, že „nic tak člověka Takže: Máte pocit, že všeho je prostě moc, cítíte se zavaleni zbytečnostmi a toužíte se osvobodit? Využijte energie, s níž je tato kniha napsána a která přechází na čtenáře, a starého čínského učení feng-šuej o harmonickém uspořádání prostoru, které se dnes používá i v architektuře a v interiérovém designu. Pomáhá člověku získat více energie, radosti, životního štěstí a také pocit svobody! Kniha Karen Kingstonové Zbavte se nepořádku s feng-šuej byla nominována do soutěže „Nejkrásnější knihy roku“.

Zbavte se nepořádku s feng-šuej

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy autora KINGSTONOVÁ Karen

Další knihy z kategorie Psychologie (2716)

Recenze produktu Zbavte se nepořádku s feng-šuej

Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!

Napsat recenzi
Zbavte se nepořádku s feng-šuej 5

Doporučuji

Ludmila Žáková 2017-06-05 5. 6. 2017 ★ ★ ★ ★ ★

Četla jsem už fůru knih o feng - šuej, ale tato patří podle mne k těm nejlepším. Stručně a věcně je tam popsáno vše podstatné.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.