Třetí vlna

DUŠEK Tomáš

Info:
Mojeknihy.eu, 2015 (1.) - váz., 384 str.
EAN:
9788087901243
ISBN:
978-80-87901-24-3

Hodnocení:

★ ★ ★ ★ ★ 1 hodnocení Třetí vlna 5

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Dokázali byste přežít ve městě, kde nefunguje elektřina a topení, neteče voda a obchody jsou vydrancované? Beze zbraně v místech, kde se pomalu ale jistě ujímají vlády zločinné gangy, které likvidují poslední zbytky pořádku? Kdy den za dnem svádíte boj o holý život, ale nikdy nemáte jistotu, že přežijete další vlnu smrtící virózy, nájezd ozbrojené tlupy násilníků, nebo zradu vlastního kamaráda? Pokud si myslíte, že tohle všechno dokážete, stejně si zkuste přečíst tuto knihu. Možná v ní objevíte nějakou drobnost, která vám v budoucnu pomůže přežít.

Třetí vlna

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy autora DUŠEK Tomáš

Další knihy z kategorie Beletrie (28027)

Recenze produktu Třetí vlna

Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!

Napsat recenzi
Třetí vlna 5

doporučuji

B N 2021-02-16 16. 2. 2021 ★ ★ ★ ★ ★

Výborná knížka - dostala jsem se k ní úplně náhodou a hned jsem pořizovala i druhý díl (Myšák). Třetí vlna je naprosto "realistická fikce" - takový praktický manuál, jak přežít (a jsou tam skutečně užitečné tipy, tuhle knížku prepperská komunita hodnotí stejně dobře jako Cílkovu knihu Ruka noci podaná). Vzhledem k tomu, že byla napsaná před několika lety, ale já ji četla zrovna době covidové, tak je až děsivé, jak to působí aktuálně...
Tohle je jedna z těch knih, co si nechám i v papírové podobě, protože až jednou nebudou fungovat čtečky, bude se hodit :-))



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.