Styl

Cesta ke kráse, sebevědomí a charismatu

GABULOVÁ Dagmar

Info:
Grada Publishing, 2016 (1.) - váz., 176 str.
EAN:
9788024755984
ISBN:
978-80-247-5598-4

Hodnocení:

★ ★ ★ ★ ★ 2 hodnocení Styl 5

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Dagmar Gabulová, první certifikovaná expertka na styl pro ČR a SR, přichází s jedinečnou knihou, do které s neobyčejnou originalitou otiskla svoje osobní i profesní poslání – ukázat ženám jejich skutečnou krásu, naučit je využívat ji na maximum a změnit tak nejen jejich vzhled, ale i pohled na sebe samé.
Tento bohatě ilustrovaný osobní průvodce okořeněný praktickými cvičeními vás vezme na vzrušující cestu za nalezením vlastního stylu, sebevědomí a charismatu. STYL není jen další módní publikací. Poskytne vám praktický návod, jak si vybudovat vlastní osobní značku; Představí vám barvy a střihy perfektně ladící k vašemu typu pleti a postavy; Pomůže vám najít styl odrážející vaši osobnost; Naučí vás nedělat módní kompromisy a z trendů vybírat jen to, co vám sluší; Prozradí, jak si vytvořit dokonalý šatník i jak proplout nákupy s úsměvem. STYL je graficky a výtvarně unikátní kniha, ve které najdete:
180 inspirativních fotografií oblečení a doplňků; 128 originálních fashion ilustrací; 4 barevné palety k osobnímu použití; motivační citáty od světových ikon z oblasti módy i byznysu; praktická cvičení k zamyšlení; příběhy o módě, životě i cestě k práci snů. Získejte klíč ke své kráse. Objevte svou jedinečnost. Staňte se hvězdou svého života!

Styl

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy z kategorie Životní styl (389)

Recenze produktu Styl

Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!

Napsat recenzi
Styl 5

Inspirující

Lenka Kratochvílová 2017-05-08 8. 5. 2017 ★ ★ ★ ★ ★

Kniha se mi velice líbila a díky ní jsem se začala více zabývat sama sebou. Jinak se celý život věnuji jen péči o rodinu, lidí kolem a práci. Autorka mne inspirovala, nejen co se týče šatníku, vizáže a hrou se světem barev, ale vnesla novou radost a chuť do života a pomohla mi si uvědomit, kým jsem a jak chci, aby mne vnímalo mé okolí.

Styl

Bezkonkurenční kniha o stylu v ČR a SR

2016-11-05 5. 11. 2016

Díky této knize jsem poznala barvy i typy oblečení, které mi sluší. Dodala mi hodně sebejistoty v oblékání a úpravě. Potvrdila mi to, kam mne intuice vždycky tlačila, ale díky působení módních vln a stylu žen okolo mne bych se ve výraznějších barvách a oblečení cítila trochu nepatřičně. Teď kombinuji kousky, které bych dřív vůbec nedala dohromady a cítím se v tom moc dobře.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.