Síla přírodní fermentace

Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

KATZ Sandor Ellix

Info:
Grada Publishing, 2015 (1.) - brož., 256 str.
Z angl. přel. Z. Ouhrabková
EAN:
9788024752143
ISBN:
978-80-247-5214-3

Hodnocení:

0 hodnocení Síla přírodní fermentace 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Síla přírodní fermentace

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1238)

Recenze produktu Síla přírodní fermentace

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.