Síla přírodní fermentace
Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
- Info:
- Grada Publishing, 2015 (1.) - brož., 256 str.
- Z angl. přel. Z. Ouhrabková
- EAN:
- 9788024752143
- ISBN:
- 978-80-247-5214-3
Recenze:
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.
Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1238)
Recenze produktu Síla přírodní fermentace
Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.