Koupit knihu
199 Kč
-->Expedujeme během 2 až 3 týdnů
Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produktů koupených na farmářském trhu. V knize najdete snadné tipy, jak zpracovat pro nás relativně nové druhy zeleniny a ovoce (lilek, rukola, chřest…), a zároveň nejlákavější úpravy tradičnějších druhů (ředkvičky, rajčata, špenát, rebarbora, bylinky, ovoce…). Samozřejmě, že ani v 2. díle nechybí spousta praktických rad jak poznat skutečnou kvalitu, která je klíčem k báječné chuti a požitku z jídla.
199 Kč
-->Expedujeme během 2 až 3 týdnů
Chcete vědět jestli je kniha dostupná v prodejně ve Vašem okolí?
Kniha je dostupná
V seznamu si můžete vybrat vámi preferovanou prodejnu. Dostupnost na této prodejně se Vám bude následně zobrazovat i u dalších titulů.
Kterýkoliv titul si můžete objednat i s vyzvednutím na Vaší prodejně. Ověřte si stav zboží na prodejně telefonicky, nebo mailem před Vaší návštěvou.
Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!
Napsat recenzi2014-02-25 25. 2. 2014
Skvělé jednoduché recepty a všechny stojí za vyzkoušení. Nevím, co který den vařit dřív :-)!
2013-06-02 2. 6. 2013
Po skvělém I.dílu jsem nadšeně očekávala i díl II. Nezklamal už "chutnou" titulní fotografií a opět skvělými recepty, mohu jen doporučit