Vybrané recenze

Vybíráme pro vás nejzajímavější recenze od ostatních čtenářů. Pokud se zajímáte o knihy z určitého oboru, můžete si je vyfiltrovat pomocí kategorií v levém sloupci.

Domácí nápoje pro zdraví

ZRŮSTKOVÁ Radmila

Detail knihy Domácí nápoje pro zdraví

Krása

Renata Petrickova 1. 2. 2018 5

Nejvíce mne potěšila autorka tím, že nám dává volnou ruku k vlastní tvorbě. Její recepty jsou tudíž inspirací, která rozjíždí fantazii neskutečným způsobem.. Knížka vypadá hezky na pohled a ještě lepší je uvnitř.

Vše, co byste měli vědět o víně

BUREŠOVÁ Pavla, PAVLOUŠEK Pavel

Detail knihy Vše, co byste měli vědět o víně

Ve víně je pravda

Martina Dolejšová 18. 1. 2018 5

Tato publikace mi udělala velkou radost. Je velice hezky a zajímavě prezentované, jaké víno a kdy podávat, v jakých sklenkách atd. Mohu jen doporučit.

Filozofie a mystika vína

MEJSTŘÍK Jiří

Detail knihy Filozofie a mystika vína

Působivá kniha

Lenka 20. 6. 2017 5

Knihu jsem přečetla téměř jedním dechem, oslovila mně velmi, objevila jsem nečekané souvislosti mezi vínem a duchovnem - obsah koresponduje s názvem, doporučuji přečíst těm, kteří při pití vína o něm přemýšlejí a není pro ně jen alkoholem.

České smoothie

KURANOVA Kateřina

Detail knihy České smoothie

České smoothie

Radka Řezníčková 5. 1. 2017 5

Kuchařka je pro všechny "obyčejné" lidi jednoduše a srozumitelně provedená. U každého receptu je fotografie, jak připravený nápoj vypadá. Pod každým receptem je kolonka na poznámky (jak autorky, tak i nás "kuchařů"). Všem začínajícím "smoothařům" doporučuji!

Příprava ovocných kvasů na výroby slivovice

JÍLEK Jan, ZENTRICH Josef A.

Detail knihy Příprava ovocných kvasů na výroby slivovice

Martina Dvořáková 29. 12. 2012 2

Název knihy ne zcela vystihuje její obsah. Autor se snažil podchytit celkovou problematiku výroby a destilace ovoce včetně historie, výběru ovoce, kvasných nádob až třeba po výběr otopu pro destilaci. Výsledek je však velmi povrchní a plytký a to v každém okruhu témat, které jsou zde popsány. Tipy a fígle na zpracování "břečky", které jsem doufala, že najdu, zcela chybí, nebo se vše omezuje na popis: "používá se to a to" bez podrobného vysvětlení. Části knihy, které se věnují zpracování jednotlivých druhů ovoce jsou povšechné, rozdělené pouze na švestky, peckovice a malvice. Text se u jednotlivých druhů ovoce zcela opakuje. Knihu rozhodně nedoporučuji ke studiu ani k rozšíření znalostí.


Kategorie

+ dalších 197 kategorií

Autoři

+ dalších 1044 autorů

Další

Staré noty
nepatří do sběru!

Vykupujeme antikvární
hudebniny.

60 prodejen po celé České republice,

ve kterých si můžete vyzvednout knihy z našeho e-shopu


Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.