Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
- Info:
- Stopa, 2014 (1.) - váz., 160 str.
- EAN:
- 9788088063001
- ISBN:
- 978-80-88063-00-1
Recenze:
V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.
Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1234)
Recenze produktu Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.