Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku

VAŠÁK Jaroslav

Info:
Stopa, 2014 (1.) - váz., 160 str.
EAN:
9788088063001
ISBN:
978-80-88063-00-1

Hodnocení:

0 hodnocení Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy autora VAŠÁK Jaroslav

Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1234)

Recenze produktu Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.