Průvodce světem práva

Pro obor Veřejnosprávní činnost

MALAST Jan, SVOBODA Karel, VANĚREK Pavel

Info:
Eduko, 2022 (6., akt. v), 456 str.
EAN:
9788088473015
ISBN:
978-80-88473-01-5

Hodnocení:

0 hodnocení Průvodce světem práva 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Barevná publikace je rozdělena na dvě velké části – na právo veřejné a na právo soukromé. Dále se pak člení do kapitol podle jednotlivých právních odvětví.
Školy získají v případě hromadného odběru učebnic (15 a více ks) výraznou slevu.
Učebnice má udělenu doložku MŠMT č. j. MSMT-22712/2020-32. V aktualizovaném vydání 2022 jsme mimo jiné přepracovali kapitolu Obchodní korporace, kde jsme text výrazněji zjednodušili. Další rozvoj učebnice s ohledem na aktuální požadavky oborů VSČ a BPČ zajištuje Mgr. Pavel Vaněrek, LL.M., spoluautor s bohatými zkušenostmi s výukou bezpečnostně právních předmětů na střední škole.
Tištěná učebnice má na druhé straně kód pro vstup do elektronické verze. Elektronická učebnice je k dispozici v online režimu přes webový prohlížeč nebo v off-line režimu pro čtení prostřednictvím čtečky (návod k aktivaci elektronické učebnice najdete zde). Elektronická verze učebnice aktuálně obsahuje: prokliky na obsah dostupný na internetu (články, informační portály, videa atd.), krátká motivační videa s experty jednotlivých právních odvětví (najdete je v úvodu kapitol), zhruba 50 vzorů smluv a dalších dokumentů.
Učebnice je vhodná zejména pro: studenty středních škol – obor Veřejnosprávní činnost, studenty vyšších odborných škol právního zaměření, vyučující předmětu právo (společenské vědy), širokou veřejnost.


Průvodce světem práva

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy autora MALAST Jan

Další knihy z kategorie Učebnice (11893)

Recenze produktu Průvodce světem práva

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.