Provokatér

FOSSUMOVÁ Karin

Info:
Host, 2013 (1.) - váz., 216 str.
Z nor. přel. K. Stehlíková
EAN:
9788072947126
ISBN:
978-80-7294-712-6

Hodnocení:

★ ★ ★ 2 hodnocení Provokatér 3

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Bezchybný život Karstena a Lily Sundelinových se hroutí ve chvíli, kdy nacházejí své dítě spící v kočárku za domem celé od krve. Po překotném úprku do nemocnice se dozvídají, že jejich dcera není zraněná, kdosi ji pouze postříkal jateční krví. Kdo se mohl snížit k tak děsivému vtipu? Vrchnímu komisaři Konrádu Sejerovi někdo pošle pohlednici se zprávou: „Peklo právě začíná.“ A opravdu, zakrvácené dítě je pouze prvním z řady dalších zvrácených vtípků, které terorizují široké spektrum nic netušících obětí. Postupně vychází najevo, že zvěstovatelem pekla je Johnny Beskow, sedmnáctiletý chlapec, který žije s matkou alkoholičkou. Je příliš nezralý na to, aby pochopil, jak katastrofické následky mají jeho „nevinné legrácky“. Poté, co se v nedalekém lese přihodí skutečné neštěstí, dá se očekávat, na čí hlavu padne vina. Komisař Sejer je dobrým psychologem, který si lépe než kdo jiný uvědomuje výbušnost celé situace…

Provokatér

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy z kategorie Beletrie (27975)

Recenze produktu Provokatér

Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!

Napsat recenzi
Provokatér 5

Silný příběh o tom, že nevinnost není tak zcela nevinné slovo...

Dobrovolná 2013-05-27 27. 5. 2013 ★ ★ ★ ★ ★

Napínavý román o mladém chlapci, jehož život je tak neútěšný, že si jej zpestřuje nejrůznějšími žertíky. Ty mají pro dotyčné oběti někdy až děsivé následky.
Hrdina si zahrává s city i životy druhých a tím si dokazuje svoji cenu, svou nadřazenost. Jako viník za vše nakonec zaplatí, jen trochu jinak, než mnozí čekají.
Mohl i za tu největší tragédii, nebo tentokrát někdo jiný využil jeho?



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.