Prolomení hradeb

Dárkový box

HAMPL Petr

Info:
Naštvané matky, 2018 (1.)
EAN:
9788090657328
ISBN:
978-80-906573-2-8

Hodnocení:

★ ★ ★ ★ ★ 1 hodnocení Prolomení hradeb 5

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Dárkový box Prolomení hradeb obsahuje knihu Petra Hampla podepsanou autorem a unikátní sborník textů významných českých publicistů. Všichni dostali jednu otázku - Lze ještě odvrátit islamizaci Evropy? Odpovídají Petr Bakalář, Ladislav Jakl, Marian Kechlibar, Alexandr Tomský, Markéta Šichtařová, Daniela Kovářová, Eva Hrindová a další. Své postřehy přikládá i Petr Hampl. Sborník textů samostatně nevychází a je dostupný pouze v tomto speciálním vydání. Dárkový box Prolomení hradeb obsahuje knihu Petra Hampla podepsanou autorem a unikátní sborník textů významných českých publicistů. Všichni dostali jednu otázku - Lze ještě odvrátit islamizaci Evropy? Odpovídají Petr Bakalář, Ladislav Jakl, Marian Kechlibar, Alexandr Tomský, Markéta Šichtařová, Daniela Kovářová, Eva Hrindová a další. Své postřehy přikládá i Petr Hampl. Sborník textů samostatně nevychází a je dostupný pouze v tomto speciálním vydání.

Prolomení hradeb

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy autora HAMPL Petr

Další knihy z kategorie Společenské vědy (4878)

Recenze produktu Prolomení hradeb

Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!

Napsat recenzi
Prolomení hradeb 5

Pro velmi hloubavé lidi

Emil Kalabus 2019-01-19 19. 1. 2019 ★ ★ ★ ★ ★

Knihu jsem přečetl během dvou dnů jedním dechem. Autor PETR HAMPL neklouže po povrchu věcí a postupně seznamuje čtenáře s mechanismem, který nás vede do područí byrokracie, zahlcuje všechny sektory zbytečnými předpisy, brání lidem dělat produktivní a užitečné věci, ale cíleně napomáhá islamizaci bohatých západních zemí. Podle Hampla je nutno si všimnout, že vymezeni pojmu multikulturalismus se změnil. Původně zahrnoval skutečně všechny kultury - od západní přes africkou kmenovou, islám až po hinduismus a konfuciánství. To zmizelo, dnešní multikulturalismus degeneroval na posluhování islámu.
K tomu velmi dopomáhá dnešní politická korektnost. Petr Hampl si všímá stále evidentnějšího rozevírání nůžek mezi bohatými a chudými lidmi, všímá si vzniku nových elit, nových aristokratů, kteří žijí naprosto odtrženi od dnešní reality. Nicméně výsledkem je stav, kdy pár amatérů dokáže čelit velkým byrokratickým aparátům, vybavených mnohamilionovými rozpočty. Proto se české společnosti nepodařilo vnutit politickou korektnost a iluzi o prospěšnosti masové imigrace ani krátkodobě. Po přečtení tohoto mistrovského díla, pochopíte, proč sociolog Petr Hampl není zván do České televize, aby tam veřejně prezentoval své názory. Názory Petra Hampla nejsou politicky korektní, ale zato jsou pravdivé a plné logických důkazů a závěrů.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.