Oxid siřičitý v enologii

MICHLOVSKÝ Miloš

Info:
Vinselekt Michlovský, 2012 (1.) - brož., 154 str.
EAN:
9788090531901
ISBN:
978-80-905319-0-1

Hodnocení:

0 hodnocení Oxid siřičitý v enologii 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Publikace Oxid siřičitý v enologii našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.

Oxid siřičitý v enologii

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy z kategorie Nápoje (117)

Recenze produktu Oxid siřičitý v enologii

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.