Nezkrotná

Crossfire série 3

DAY Sylvia

Info:
Fortuna Libri, 2013 (1.) - váz., 360 str.
Z angl. přel. J. Pacnerová
EAN:
9788073217136
ISBN:
978-80-7321-713-6
Edice:
Fortuna Litera

Hodnocení:

★ ★ ★ ★ 5 hodnocení Nezkrotná 3.8

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Jiskří to mezi nimi stále víc… Jedna z nejromantičtějších a nejerotičtějších knih nového tisíciletí má další, již třetí, pokračování. Vášnivé milostné scény a fascinující příběh nevšední lásky Evy a Gideona udržují čtenáře v napětí a probouzejí v nich touhu dozvědět se o hlavních hrdinech víc a víc. … Chtěl by mě zkrotit a já se podřizuji jeho autoritě, ale když přijde na věc, dokážu se mu vzepřít a přinutit ho, aby se, alespoň na chvíli, poddal on mně. Mluvím o nejintimnějších chvílích našeho života, kdy jsme spolu jen on a já. O chvílích, kdy se rádi necháme jeden druhým zkrotit výměnou za nepředstavitelnou rozkoš… SYLVIA DAY je autorka bestsellerů, které se umístily na prvním místě žebříčku New York Times, i autorka mezinárodních bestsellerů č. 1. Napsala desítky oceněných románů, které se prodávají v třiceti devíti zemích na celém světě. Oblíbili si ji čtenáři různých žánrů a je vydávána v milionech výtisků. Byla nominována na cenu Goodreads Choice Award pro nejlepší autorku a její práce byla oceněna v soutěži Amazonu jako Nejlepší romance roku. Vyhrála Cenu recenzentů RT Book Reviewers´Choice a dvakrát byla nominována na prestižní americkou cenu RITA pro autory romantických příběhů.

Nezkrotná

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy autora DAY Sylvia (7)

Další knihy z kategorie Beletrie (27985)

Recenze produktu Nezkrotná

Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!

Napsat recenzi
Nezkrotná 5

NEZKROTNÁ -SYLVIA DAY

Žaneta Faltýnková 2013-10-03 3. 10. 2013 ★ ★ ★ ★ ★

knihu doporučuji je fakt super dočetla jsem i druhý díl a jdu na třetí

Nezkrotná 4

Nezkrotná

Helenka 2013-09-29 29. 9. 2013 ★ ★ ★ ★

Na třetí díl této série jsem se velmi těšila a kniha mne nezklamala :-) Autorka pomalu začíná prohlubovat naše znalosti o hlavní dvojici a jejich vztah je stále hlubší :-) Doufám, že otevřený konec knihy a poznámka autorky na poslední straně znamenají,že se co nejdříve dočkáme dalšího pokračování :-)

Nezkrotná

zklamání

Stanislava Rábková 2013-09-18 18. 9. 2013

Po přečtení knihy jsem byla velice zklamaná,hodně sexu a děj je tak nudný a k tomu všemu konec otevřený.Musím říct, že pokračování knihy bych si už nekoupila. Dlouho se mi nestalo abych knihu v podstatě jen tak přelistovala. Nezaujala mne jako první dva díly a to se mi tak zamlouvaly a na třetí díl jsem těšila.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.