Nebezpečná láska

PETRUSOVÁ Kateřina

Info:
Fragment, 2012 (1.) - váz., 376 str.
EAN:
9788025313541
ISBN:
978-80-253-1354-1
Edice:
Detektivky a dobrodružné čtení

Hodnocení:

★ ★ ★ ★ ★ 6 hodnocení Nebezpečná láska 5

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Na doporučení posledního zaměstnavatele získá mladá newyorská ošetřovatelka Paige práci v rodině Bavettových, bohatých podnikatelů pocházejících z Itálie. Má se starat o jejich syna Michaela, mladého muže, který se po autonehodě duševně vrátil do období svého dětství. Paige si k němu postupně nachází cestu a Michael si ji velice oblíbí. Postupem času Paige přichází na to, že se dostala do newyorského podsvětí a její zaměstnavatelé jsou součástí mafie. Co se stane, až se jednou Michael probere? Dostane se Paige ze spárů Bavettových, když odhalila jejich tajemství?



Nebezpečná láska

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy z kategorie Beletrie (27997)

Recenze produktu Nebezpečná láska

Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!

Napsat recenzi
Nebezpečná láska

Přiznání

Radka Drobílková 2019-06-13 13. 6. 2019

Musím se přiznat, že mě kniha velmi příjemně překvapila. Čekala jsem více méně klasický román, ale zápletka mě pobavila i zaskočila. Navíc jsem se nechala nachytat a tak trochu doufala ve štěstí staršího bratra. No, v další knize jsem se dočkala.

Nebezpečná láska

Skvělý příběh, který vám nedá jen tak spát...

Michaela Kašparová 2013-07-28 28. 7. 2013

V případě Nebezpečné lásky jsem neměla skoro žádné očekávání. Musím se přiznat, i když teďka po přečtení docela nerada, že na mě Nebezpečná láska na první pohled moc nezapůsobila. Nevím, zkrátka jako kdyby v ní bylo něco, co mě prostě drželo od knížky dál - že by nějaké nadpřirozené síly?! :D V podstatě jsem už také dlouho nečetla knihu od českého autora a možná i to mělo za následek, že jsem knize a vlastně ani samotné autorce, nevěřila.

Po začtení do knížky, v podstatě už po pár prvních stránkách, mi bylo jasné, že jsem se v této knize šeredně spletla.

Kniha je napsána napínavě, i smutně, zároveň ale vesele a jemně. Při čtení se u člověka střídají nepatrné slzy v očích, které ale postupně přerostou v opravdové nezadržitelné slzy, s neustálým pousmíváním a přiblblým chichotáním.

Příběh mě prostě překvapil a to na té nejvyšší úrovni. Ráda čtu knihy s příběhy ze "skutečného" života a příběh Paige a Michaela je prostě něco. Láska, spousta vtipu a humoru, sem tam i nějaký ten smutek - myslím, že nepřeháním, když řeknu, že autorka by se rozhodně mohla měřit s nejrůznějšími celosvětově známými spisovateli.

Možná se už budu opakovat, ale - kniha mě dostala a naprosto si mě získala. Autorka dokázala vytvořit něco naprosto úžasného a upřímně před ní smekám. Příběh, který vytvořila, je tajemný a člověk mnohdy opravdu neví, na čem vlastně je. Autorka nás nejednou tahá za nos, nejednou nás nechá pěknou chvíli "trpět". Myslím, že o Nebezpečné lásce bych vám tu zkrátka mohla básnit celý den - NL je prostě dokonalá kniha!!!

http://svetknizek.blogspot.cz/2013/07/rc-recenze-nebezpecna-laska.html

Nebezpečná láska 5

Hezký příběh

Jana Kudrlová 2013-03-17 17. 3. 2013 ★ ★ ★ ★ ★

Nebezpečná láska je moc hezky napsaný příběh. Kniha mě zaujala od prvního okamžiku, od jejího čtení jsem se nemohla odtrhnout. Splňuje všechny mé představy o tom, jaká má být kniha, u které si chci odpočinout, u které se chci zasnít a prožívat s hrdiny jejich dobrodružství, romantiku i lásku.

Nebezpečná láska

Kateřina Jílková 2012-05-25 25. 5. 2012

Po dlouhé době kniha českého autora, která stojí za přečtení. Je to spíše čtení pro ženy - ovšem s jistou dávkou napětí či krimi...



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.