Mleté maso

Nejlepší recepty

autor neuveden

Info:
Ottovo nakladatelství, 2008 (1.) - brož., 96 str.
Z něm. přel. L. Danková
EAN:
9788073604714
ISBN:
978-80-7360-471-4
Edice:
Ottova kuchařka

Hodnocení:

0 hodnocení Mleté maso 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Recepty na pokrmy z mletého hovězího, vepřového a skopového masa, zvěřiny a vnitřností.

Mleté maso

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy z kategorie Kuchařky (1342)

Recenze produktu Mleté maso

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.