Meat: The Art of Cooking Meat

DROUET Valéry

Info:
Ullmann H. F., 2015 - váz., 144 str.
Foto P. Viel
EAN:
9783848007561
ISBN:
978-38-480-0756-1

Hodnocení:

0 hodnocení Meat: The Art of Cooking Meat 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Meat lovers, rejoice! The Art of Cooking Meat is a dream book for carnivores, with more than 60 meat recipes, from hearty (a good old pepper steak, anyone?) to sophisticated (confit of lamb shanks with saffron), covering a full range of meat cuts and preparation techniques. Whether you're planning a Sunday roast for the family or a dinner for your best friends, you'll find meat-centric recipes for all occasions and seasons, with step-by-step explanations. Tips for sauces, gravies, and side dishes round off this versatile and informative cookbook. French chef Valéry Drouet is a regular contributor to the food pages of women’s magazines, the author of numerous cooking books, and a food stylist for the advertising industry.

Meat: The Art of Cooking Meat

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy z kategorie Kuchařky (1341)

Recenze produktu Meat: The Art of Cooking Meat

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.