Kuchařské čarování II.

z babiččina stříbrníku

STUPKA Petr

Info:
Vydavatelství MCU, 2012 (2., uprav.) - brož., 160 str.
Fot. P. Stupka, L. Sváček. Ž. Stupková
EAN:
9788073392086
ISBN:
978-80-7339-208-6

Hodnocení:

★ ★ ★ ★ ★ 1 hodnocení Kuchařské čarování II. 5

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Volné pokračováním prvního dílu „čarování“, tentokrát inspirované tradičními recepty. Kuchařské čarování II, neboli z „babiččina stříbrníku\", je volným pokračováním prvního dílu Kuchařského čarování. Tento druhý díl je inspirován tradičními recepty – ano, přesně těmi, které si naše maminky a babičky po léta opisují, vystřihují, vzájemně předávají a uchovávají, často právě ve starodávné kredenci zvané stříbrník.
Kapitoly této kuchařky jsou řazeny tak, jak plyne kalendářní rok a zároveň nám připomínají dávné zvyky našich předků. Druhé „čarování“ Petra Stupky obsahuje více než 350 tradičních receptů, a k tomu stovky rad, nápadů a užitečných tipů.

Kuchařské čarování II.

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy autora STUPKA Petr (9)

Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1238)

Recenze produktu Kuchařské čarování II.

Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!

Napsat recenzi
Kuchařské čarování II. 5

Výborná kniha

Zuzana Franclová 2016-03-17 17. 3. 2016 ★ ★ ★ ★ ★

Má recenze se týká všech 3 dílů Kuchařských čarování od pana Stupky. Obsahuje nejen spoustu srozumitelně popsaných receptů včetně dobrých rad. Ale je to i krásné, nápadité a dobře napsané povídání o jídle. Pana Stupku jsem měla vždy v jeho televizních pořadech za super odborníka, měla jsem ho ráda a recepty jsem si často zaznamenávala. Škoda, že už jeho pořady skončily. Proto, když jsem objevila, že vydal tyto 3 knihy, jsem si je objednala a moc se na ně těšila. Ne nadarmo - moje očekávání splnily víc než vrchovatě. Tyto 3 knížky si vezmu na chalupu a minimálně těch 5 měsíců trávených mimo město tam budu podle nich vařit a inspirovat se jimi. Děkuji panu Stupkovi a děkuji i www.dumknihy.cz, u kterého jsem si tyto kuchařky objednala. Každému je mohu vřele doporučit.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.