Kuchařka pro dialyzované pacienty
- Info:
- ALMI, 2016 (1.) - váz., 128 str.
- EAN:
- 9788087494189
- ISBN:
- 978-80-87494-18-9
Recenze:
Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti. Kvalita surovin, dodržování jednoduchých zásad pro kombinaci jednotlivých nutrientů, ale i přiměřená tělesná aktivita a odpočinek jsou faktory, které se významně podílejí na zlepšení kvality života dialyzovaných osob. Kniha vychází vstříc všem, jichž se daná problematika týká: Široké škále receptů, které splňují nároky na jakost surovin i chuť pokrmu, předchází stručný vhled do problematiky. Jednotlivé předpisy jsou sestaveny s ohledem na potřeby pacientů v dialyzačních programech a zohledňují nejnovější trendy jak v oblasti terapie ledvinové nedostatečnosti, tak v oblasti kulinářské.
Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1237)
Recenze produktu Kuchařka pro dialyzované pacienty
Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.