Klenoty klasické evropské kuchyně
- Info:
- Prakul Production, 2013 (1.) - váz., 264 str.
- Fot. P. Bílek
- EAN:
- 9788087737064
- ISBN:
- 978-80-87737-06-4
Recenze:
Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem KLENOTY KLASICKÉ EVROPSKÉ KUCHYNĚ.
Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří. Stálý tým spolupracovníků Romana Vaňka jakými jsou fotograf Pavel Bílek, šéfkuchař Prakulu Zdeněk Marcín, pekař Martin Hanus, šéfkuchař Jaroslav Zahálka, cukrář Drahomír Peterka, tentokrát posílili šéfkuchaři Jiří Roith, David Hrubý, Tomáš Černý a z Londýna přijal pozvání do týmu šéfkuchař restaurací Gordona Ramseyho Chris Arkadieff. Bezmála 200 receptů, 10 kapitol a téměř 650 barevných fotografií. Ke knize zároveň vychází 90 doplňujících postupových videí v HD kvalitě na samostatných webových stránkách zdarma pro každého.
Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1236)
Recenze produktu Klenoty klasické evropské kuchyně
Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!
Napsat recenziKniha byla vánočním dárkem
2014-01-03 3. 1. 2014
Kniha byla splněným přáním, obdarovaná již má 1. díl o české kuchyni a tuto knihu si přála právě vzhledem k tomu, že s první kuchařkou je velmi spokojena. Vzhledem k tomu, že kniha byla zakoupena jako vánoční dárek, pouze jsem si ji prohlédla a moc se mi líbila. Určitě je vhodná pro všechny - od začínajících kuchařek až po ty zkušené, ať už jako návod nebo jen inspirace.
Další skvělá kniha od Romana Vaňka
2013-11-14 14. 11. 2013
Kniha je skvělá a dokonce je objemější než dvě předchozí. Už jsem z ní začala vařit a jsem spokojená. Samozřejmě, že některé věci si asi nikdy neuvařím, třeba humra :-P. Ale je tam spousta jiných věcí, které ráda vyzkouším a věřím že dle podrobných návodů budou skvělé. To je další plus této kuchařky - je tam více podrobných návodů s fotografiemi i pro začátečníky.