Hana SEDLÁČKOVÁ
Nabídka knih autora SEDLÁČKOVÁ Hana
skladem
Druhý díl učebnice pro střední odborná učiliště a hotelové školy.
dostupnost neznámá
Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z...
dostupnost neznámá
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové...
dostupnost neznámá
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové...
skladem
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové...
skladem
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové...
skladem
Zásady zdravé výživy, provoz a zařízení gastronomických středisek, zpracování potravin, receptury.
skladem
Drůbež, ryby mořské a sladkovodní, mořské plody, zvěřina, úprava pokrmů z domácí i světové...
skladem
Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové...