Grilování
Voňavé maso, ryby, zelenina
- Info:
- Grada Publishing, 2017 (1.) - brož., 176 str.
- Z něm. přel. J. Koubková
- EAN:
- 9788027105175
- ISBN:
- 978-80-271-0517-5
Recenze:
Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na přípravu různých druhů masa, zeleniny a dokonce i sladkostí.
Na začátku knihy vás seznámíme s vybavením, správnými metodami a teplotami grilování, doporučíme také druhy masa a ryb. Následuje rozsáhlá nabídka receptů - od klasických grilovaných žebírek, steaků, lahodného mletého masa, drůbeže a křidélek, ryb, rybích špízů a dokonce i mořských plodů. Na grilovaných jídlech si mohou pochutnat i vegetariáni - burger z červené řepy, recepty z dýně, celeru i kukuřice, rajčat i hot dog s karotkou či sladké brambory. Aby bylo menu kompletní, můžete na grilu připravit i sladkou tečku - ananas, mandlový crumble. V závěru knihy jsou recepty na vhodné saláty a lahodné omáčky.
Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1238)
Recenze produktu Grilování
Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.