Edice "Gastronomie"

Nabídka knih edice Gastronomie

Barový provoz v kostce

ČERNÝ Jiří

skladem

199 Kč

Podrobně o práci barmana, používaném \"nádobíčku\", recepturách a jednotlivých druzích nápojů a...

dostupnost neznámá

119 Kč

Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a...

Nové stolničení v kostce

HRBKOVÁ Zdeňka

dostupnost neznámá

309 Kč

Autorka v této publikaci shrnuje nejen dosavadní znalosti a dovednosti, ale nadstandartním způsobem...

dostupnost neznámá

189 Kč

Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby...

dostupnost neznámá

99 Kč

Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby...

dostupnost neznámá

139 Kč

Stolničení v kostce

ŠTĚPÁNEK Karel, TULÁČKOVÁ Miloslava

dostupnost neznámá

139 Kč

Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři...

Technologie v kostce

ŠTĚPÁNEK Karel, VODOCHODSKÁ Libuše

dostupnost neznámá

159 Kč

Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a...


Staré noty
nepatří do sběru!

Vykupujeme antikvární
hudebniny.

Recenze

Všechny recenze

59 prodejen po celé České republice,

ve kterých si můžete vyzvednout knihy z našeho e-shopu


Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.