Fermentace

Recepty na domácí kvašení

QUIRINI Cosima Bellersen

Info:
Grada Publishing, 2015 (1.) - brož., 128 str.
Z něm. přel. J. Bílková
EAN:
9788024756349
ISBN:
978-80-247-5634-9

Hodnocení:

0 hodnocení Fermentace 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize.

Fermentace

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy autora QUIRINI Cosima Bellersen

Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1238)

Recenze produktu Fermentace

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.