Falešná hra

CHILD Lincoln, PRESTON Douglas

Info:
BB/art, 2013 (1.) - váz., 344 str.
Z angl. přel. J. Kordíková
EAN:
9788074612817
ISBN:
978-80-7461-281-7

Hodnocení:

★ ★ ★ ★ 1 hodnocení Falešná hra 4

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

DOUGLAS PRESTON a LINCOLN CHILD přicházejí s dalším dobrodružstvím sympatického GIDEONA CREWA. Jen on dokáže zabránit teroristům, aby zaútočili zbraní hromadného ničení na hlavní město Spojených států. Geniálního podvodníka Gideona Crewa čeká druhý náročný úkol. Špičkový jaderný vědec přijde o rozum, vezme si jako rukojmí naprosto nevinnou rodinu, pak při policejní akci jednoho z rukojmí zastřelí a převrátí celou čtvrť vzhůru nohama.
Radiace nad New Yorkem prozradí sklad, kde před nedávnem někdo sestrojil jadernou bombu. Všechny důkazy svědčí o tom, že jde o spiknutí, jehož cílem je vyhladit jedno z amerických velkoměst. Gideon Crew musí stopovat členy teroristické buňky z New Yorku až do hor Nového Mexika a má jen deset dnů na to, aby je odhalil a zneškodnil. Přitom zjišťuje, že Ameriku možná čeká něco mnohem horšího než jaderný útok.

Falešná hra

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy autora CHILD Lincoln (17)

Další knihy z kategorie Beletrie (28027)

Recenze produktu Falešná hra

Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!

Napsat recenzi
Falešná hra 4

Falešná hra

Pavla Samcová 2013-04-08 8. 4. 2013 ★ ★ ★ ★

Autorská dvojice Preston, Child přivádí v knize Falešná hra znovu na scénu postavu sympatického jaderného fyzika Gideona Crewa. Tentokrát musí pomoci zábránit hrozícímu teroristickému útoku na vládní budovy ve Washingtonu.
Jak napovídá název , možná vše nebude takové, jak se ze začátku může zdát, a Gideon Crew bude muset zjistit, komu může věřit a kdo je falešný hráč.
Autoři Preston a Child zpracovali téma možného teroristického útoku na U.S.A. velice čtivě, svižně, děj má správný spád a do knihy se začtete po prvních stránkách. Doporučuji.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.