Dvojitý kříž

CARTER Chris

Info:
BB/art, 2018 - váz., 344 str.
Z angl. přel. J. Pacnerová
EAN:
9788075950093
ISBN:
978-80-7595-009-3

Hodnocení:

★ ★ ★ ★ ★ 1 hodnocení Dvojitý kříž 5

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Popravený vrah ožívá a pokračuje ve svém zrůdném díle. Nebo se jeho odkazu chopil šílený napodobitel? A proč? To musí zjistit ostřílený samotář, detektiv Robert Hunter s pomocí svého partnera, nadšeného nováčka Carlose Garcii. Pod luxusem a září neonů města Los Angeles kvasí zločin, temnější než noc...
Detektivu Hunterovi se vrací stará noční můra – bestiální vrah znovu útočí. Tentokrát to má ale háček: pachatel, který mučí své oběti s řemeslnou zručností, byl před léty dopaden a popraven. Napodobuje ho někdo? Vrací se nestvůra z onoho světa, aby pokračovala ve svém krvavém řemesle? Nebo snad za hrůzné činy pykal nevinný? Žádná z těch možností není právě lákavá – a je na Hunterovi, aby případ vyřešil; ale možná přitom hodně ztratí. Hlavní obětí se má totiž ve čtivém a napínavém thrilleru Chrise Cartera stát právě on.

Dvojitý kříž

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy autora CARTER Chris (13)

Další knihy z kategorie Beletrie (28012)

Recenze produktu Dvojitý kříž

Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!

Napsat recenzi
Dvojitý kříž 5

ZAJIMAVÉ

Milena Belancová 2020-06-27 27. 6. 2020 ★ ★ ★ ★ ★

Kniha je velmi dobře propracovaná do všech detailů, od začátku zaujme, kapitoly dobře navazují, zápletka velmi dobrá, ale ke konci se čtenář trochu neorientuje, jelikož z ničeho nic je tu nový podezřelý, dokonce vrah, o kterém se v celém příběhu nic neví a konec je tedy dost zrychlený.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.