Domácí zpracování zvěřiny – výbava, bourání, recepty

BOTHE Carsten

Info:
Vašut Jan, 2021 (1.) - brož., 88 str.
Z něm. přel. A. Kavinová
EAN:
9788075412393
ISBN:
978-80-7541-239-3

Hodnocení:

0 hodnocení Domácí zpracování zvěřiny – výbava, bourání, recepty 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

Domácí zpracování zvěřiny – výbava, bourání, recepty

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Koupit knihu

224 Kč Cena na prodejně 249 Kč,
ušetříte 25 Kč.


Expedujeme během 2 až 3 týdnů

Nejbližší prodejny

Chcete vědět jestli je kniha dostupná v prodejně ve Vašem okolí?

Dostupnost na prodejně

Kniha je dostupná

Vyberte prodejnu

Dostupnost na prodejnách

V seznamu si můžete vybrat vámi preferovanou prodejnu. Dostupnost na této prodejně se Vám bude následně zobrazovat i u dalších titulů.

  • Barvič a Novotný - Brno, Česká
  • Benešov
  • Brno Masarykova
  • Čelákovice
  • Hr. Králové Dukelská tř.
  • Jeseník
  • Klatovy
  • Poděbrady
  • Rakovník
  • Rokycany
  • Slaný
  • Trutnov
  • Znojmo
  • Žatec

Lze objednat

U těchto poboček se dodací lhůta může lišit.
  • Beroun
  • Blatná
  • Brno FUTURUM
  • Břeclav
  • Č. Budějovice, Kanovnická
  • Česká Lípa
  • Děčín - Centrum Pivovar
  • Hr. Králové ČSA
  • Chrudim
  • Jablonec nad Nisou
  • Jičín
  • Jihlava
  • Jindřichův Hradec, Panská 110
  • Jindřichův Hradec, Panská 132
  • K. Vary OC Varyáda
  • Kladno Poděbradova
  • Krnov
  • Kroměříž
  • Litvínov
  • Ml. Boleslav OC Olympia
  • Náchod
  • Nymburk
  • Olomouc OC Olympia
  • Pardubice
  • Písek
  • Plzeň OC Olympia
  • Praha 10 - Vršovice
  • Praha 7 - Stromovka
  • Praha Čs. Armády
  • Praha NC Fénix
  • Praha OC Krakov
  • Praha OC Lužiny
  • Praha Strašnice
  • Prostějov
  • Přerov
  • Sedlčany
  • Soběslav
  • Strakonice
  • Svitavy
  • Tábor
  • Teplice OC Olympia
  • Vsetín OC Galerie
  • Vyškov
  • Zlín
  • Žďár nad Sázavou

Tip

Kterýkoliv titul si můžete objednat i s vyzvednu­tím na Vaší prodejně. Ověřte si stav zboží na prodejně telefonicky, nebo mailem před Vaší návštěvou.

Další knihy autora BOTHE Carsten

Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1237)

Recenze produktu Domácí zpracování zvěřiny – výbava, bourání, recepty

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.