Domácí zavařování
240 receptů
- Info:
- Vyšehrad, 2010 (1.) - brož., 128 str.
- EAN:
- 9788074290497
- ISBN:
- 978-80-7429-049-7
Recenze:
V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: zdraví a kulinářské zážitky. Co a jak správně zavařovat poradí všem čtenářům autorka kuchařky, Magdalena Wagnerová. Zavařování je jejím koníčkem, a tak se s plnou vervou, ale i důvěrou, můžeme do tohoto kulinářského umu pustit.
Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1234)
Recenze produktu Domácí zavařování
Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.