Domácí zavařování

240 receptů

WAGNEROVÁ Magdalena

Info:
Vyšehrad, 2010 (1.) - brož., 128 str.
EAN:
9788074290497
ISBN:
978-80-7429-049-7

Hodnocení:

0 hodnocení Domácí zavařování 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: zdraví a kulinářské zážitky. Co a jak správně zavařovat poradí všem čtenářům autorka kuchařky, Magdalena Wagnerová. Zavařování je jejím koníčkem, a tak se s plnou vervou, ale i důvěrou, můžeme do tohoto kulinářského umu pustit.

Domácí zavařování

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy autora WAGNEROVÁ Magdalena (39)

Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1234)

Recenze produktu Domácí zavařování

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.