Domácí uzení

Ryby, maso, drůbež

SARTOR Maria

Info:
Vašut Jan, 2019 (1.) - brož., 96 str.
EAN:
9788075411761
ISBN:
978-80-7541-176-1

Hodnocení:

0 hodnocení Domácí uzení 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné - a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny. Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje spousta rozmanitých a kreativních receptů z domácí udírny. Metody uzení horkým, teplým nebo studeným kouřem, různé druhy dřeva a doplňkové \"ochucování\" kouře, typy udíren, příprava potravin před uzením, tipy a triky od profesionálních uzenářů, základní recepty na uzení masa, ryb, zvěřiny a drůbeže.

Domácí uzení

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1234)

Recenze produktu Domácí uzení

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.