Domácí uzení
Ryby, maso, drůbež
- Info:
- Vašut Jan, 2019 (1.) - brož., 96 str.
- EAN:
- 9788075411761
- ISBN:
- 978-80-7541-176-1
Recenze:
Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné - a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny. Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje spousta rozmanitých a kreativních receptů z domácí udírny. Metody uzení horkým, teplým nebo studeným kouřem, různé druhy dřeva a doplňkové \"ochucování\" kouře, typy udíren, příprava potravin před uzením, tipy a triky od profesionálních uzenářů, základní recepty na uzení masa, ryb, zvěřiny a drůbeže.
Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1234)
Recenze produktu Domácí uzení
Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.