Domácí klobásy
Výroba, grilování, recepty
- Info:
- Vašut Jan, 2015 (1.) - brož., 128 str.
- Z něm. přel. A. Kavinová
- EAN:
- 9788072369263
- ISBN:
- 978-80-7236-926-3
Recenze:
Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké – existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Jejich výroba vůbec není složitá a máte-li ke kuchyni alespoň trochu vřelý vztah, určitě vás domácí klobásy začnou bavit. Specialista na grilování Karsten „Ted“ Aschenbrandt vám názorně ukáže, co do klobásek patří a co raději ne, jaké náčiní budete při plnění klobás potřebovat a na co dávat pozor, abyste si na grilu připravili opravdu skvělé pochoutky. Výrobou domácích klobás vás budou provázet fotografie popisující pracovní postup „krok za krokem“. A protože bez praktického uplatnění by naše klobásová kuchařka nebyla úplná, najdete v ní i autorovy nejlepší recepty z klobás, jako třeba točený burger, klobásový špíz nebo klobásový koláč. Pro jednou zapomeňte na klobásu s chlebem a hořčicí a popusťte uzdu své fantazii!
Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1237)
Recenze produktu Domácí klobásy
Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.