Diety ve školních jídelnách 2
Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen
- Info:
- Raabe Josef, 2019 (1.) - brož., 264 str.
- Autorky: Z. Kapounová, A. Packová, J. Petrová, J. Spáčilová, A. Strosserová, S. Šmídová
- EAN:
- 9788074964299
- ISBN:
- 978-80-7496-429-9
Recenze:
Dietní stravování nabývá na společenském významu a promítá se i do práce školních jídelen. V praxi se však jeho zavádění často neobejde bez komplikací a vzniká kolem něj řada otázek. Tato publikace vznikla za spolupráce zkušených autorek a nutričních terapeutek rozumějících problematice školního stravování. Předkládá čtenáři 132 receptů, které jsou upraveny podle potřeb strávníků s dietou bezlepkovou, šetřící, bezmléčnou, diabetickou, bezvaječnou i speciální. Tvoří tak komplexní a praktickou příručku pro kuchařky i vedoucí školních jídelen a představuje krok kupředu v oblasti dietního stravování ve školních jídelnách.
Další knihy z kategorie Zdraví (1473)
Recenze produktu Diety ve školních jídelnách 2
Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.