Culinaria Španělsko

Kulinární průvodce

autor neuveden

Info:
Slovart, 2009 (1.) - váz., 488 str.
Z angl. přel. E. Štumpf. Edit. M. Trutterová. Fot. G. Beer
EAN:
9788073912697
ISBN:
978-80-7391-269-7

Hodnocení:

0 hodnocení Culinaria Španělsko 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

„Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci,“ řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, budete tedy poznávat rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Už samotná odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního moře nebo na chudé náhorní plošině středního Španělska. Recepty v knize reprezentují jednotlivé regionální kuchyně, které zůstávají věrné svým tradicím – máte možnost vyzkoušet například katalánský rybí kotlík, česnekovou polévku z kraje La Manche, valencijskou paellu či mandlové bochánky z Andalusie. Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku – cesta k srdci vede prostě žaludkem.

Culinaria Španělsko

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1236)

Recenze produktu Culinaria Španělsko

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.