Cukrářská výroba III

Pro 3. ročník učebního oboru Cukrář, Cukrářka

BLÁHA Ludvík, CONKOVÁ Věra, KADLEC František

Info:
Informatorium, 2014 (4.) - brož., 186 str.
EAN:
9788073330996
ISBN:
978-80-7333-099-6

Hodnocení:

0 hodnocení Cukrářská výroba III 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a zařízením provozoven.

Cukrářská výroba III

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy autora BLÁHA Ludvík

Další knihy z kategorie Učebnice (11887)

Recenze produktu Cukrářská výroba III

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.