Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - svazek II

DOSTÁLOVÁ Jana

Info:
Forsapi, 2008 (1.) - brož., 54 str.
EAN:
9788090382084
ISBN:
978-80-903820-8-4

Hodnocení:

0 hodnocení Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - svazek II 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled.

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - svazek II

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1330)

Recenze produktu Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - svazek II

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.