China: The Cookbook

CHAN Kei Lum, CHAN Diora Fong

Info:
Phaidon, 2016 - váz., 720 str.
EAN:
9780714872247
ISBN:
978-0-7148-7224-7

Hodnocení:

0 hodnocení China: The Cookbook 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

In the tradition of bestsellers including Mexico and The Nordic Cookbook comes the next title in the multimillion-selling national cuisine series, China: The Cookbook. Featuring more than 650 recipes for delicious and authentic Chinese dishes for the home kitchen, this impressive and authoritative book showcases the culinary diversity of the world’s richest and oldest cuisines with recipes from the 33 regions and sub-regions. China: The Cookbook celebrates popular staples such as Sweet and Sour Spare Ribs and Dim Sum, as well as lesser-known regional classics like Fujian Fried Rice and Jiangsu’s Drunken Chicken, and features additional selected recipes from star chefs from around the world.

China: The Cookbook

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy z kategorie Kuchařky (1338)

Recenze produktu China: The Cookbook

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.