Česká kuchyně – lehká a elegantní
- Info:
- Euromedia Group - Ikar, 2015 (1.) - váz., 192 str.
- Foto J. Jiřička
- EAN:
- 9788024928548
- ISBN:
- 978-80-249-2854-8
Recenze:
Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruňkové knedlíky s vanilkovým tvarohem.
Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1238)
Recenze produktu Česká kuchyně – lehká a elegantní
Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.