Božský cheesecake

60 receptů na dokonalé moučníky s čerstvým tvarohovým sýrem

MILESOVÁ Hannah

Info:
Slovart, 2014 (1.) - váz., 144 str.
Z angl. přel. D. Eisenmannová. Fot. S. Painter
EAN:
9788073918125
ISBN:
978-80-7391-812-5

Hodnocení:

★ ★ ★ ★ ★ 1 hodnocení Božský cheesecake 5

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Cheesecaky s čerstvým tvarohovým sýrem v rozmanitých podobách (smetanový krémový sýr, tvaroh, mascarpone, ricotta) a základem ze sušenek a másla či z těsta chutnají lidem na celém světě. Kniha představuje tři základní typy cheesecaků - pečené, s želatinou a chlazené. Recepty jsou tradiční i překvapující, klasické americké i z různých končin světa, plné ovoce nebo ořechů, bláznivé na večírky s přáteli i pro sváteční chvíle s rodinou, pro děti či s alkoholem, je to prostě kuchařka s recepty různých chutí a stylů - určitě si z nich vyberete. Za vyzkoušení a ochutnání rozhodně stojí třeba cheesecake s citronovým krémem a sněhem, tropicky kokosový nebo čokoládovo-oříškový cheesecake, cheesecaky s popcornem nebo s čokoládou a chilli papričkou…

Božský cheesecake

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1234)

Recenze produktu Božský cheesecake

Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!

Napsat recenzi
Božský cheesecake 5

Božský cheesecake

Hana Kramářová 2014-06-04 4. 6. 2014 ★ ★ ★ ★ ★

Knihu rozhodně doporučuji - recepty fungují. Výborná i jako inspirace pro další variace :-)!



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.