Božský cheesecake
60 receptů na dokonalé moučníky s čerstvým tvarohovým sýrem
- Info:
- Slovart, 2014 (1.) - váz., 144 str.
- Z angl. přel. D. Eisenmannová. Fot. S. Painter
- EAN:
- 9788073918125
- ISBN:
- 978-80-7391-812-5
Recenze:
Cheesecaky s čerstvým tvarohovým sýrem v rozmanitých podobách (smetanový krémový sýr, tvaroh, mascarpone, ricotta) a základem ze sušenek a másla či z těsta chutnají lidem na celém světě. Kniha představuje tři základní typy cheesecaků - pečené, s želatinou a chlazené. Recepty jsou tradiční i překvapující, klasické americké i z různých končin světa, plné ovoce nebo ořechů, bláznivé na večírky s přáteli i pro sváteční chvíle s rodinou, pro děti či s alkoholem, je to prostě kuchařka s recepty různých chutí a stylů - určitě si z nich vyberete. Za vyzkoušení a ochutnání rozhodně stojí třeba cheesecake s citronovým krémem a sněhem, tropicky kokosový nebo čokoládovo-oříškový cheesecake, cheesecaky s popcornem nebo s čokoládou a chilli papričkou…
Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1234)
Recenze produktu Božský cheesecake
Četli jste tuto knihu? Napište k ní vlastní recenzi!
Napsat recenziBožský cheesecake
2014-06-04 4. 6. 2014
Knihu rozhodně doporučuji - recepty fungují. Výborná i jako inspirace pro další variace :-)!