Batman: Temné vítězství

Kniha druhá

Jeph, LOEB, SALE Tim

Info:
BB/art, Crew, 2011 (1.) - váz., 208 str.
Z angl. přel. J. Kočová. Ilustr. T. Sale
EAN:
9788073819422
ISBN:
978-80-7381-942-2

Hodnocení:

0 hodnocení Batman: Temné vítězství 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Hrdina odtržený od lidí, které přislíbil chránit. Město plné stvůr měnící se v bitevní pole války proti gangsterům. Brutální vrah policistů známý jako Šibeniční vrah. Zločinecký klan křísící své impérium a povstávající v ještě větší síle. Odhodlaná okresní prokurátorka s vlastními plány. Nově jmenovaný komisař v čele mladého a ctižádostivého policejního oddílu. Přítel, z něhož zrada udělá nejnebezpečnějšího nepřítele. A malý kluk, tragicky osiřelý a předurčený k velkým věcem. V komiksu Batman: Temné vítězství do sebe všechno krásně zapadá. Nové napínavé vyšetřování vraždy od nositelů Eisnerovy literární ceny, Jepha Loeba a Tima Salea, od nichž pochází Batman: Dlouhý Halloween i kultovní komiks Superman for All Seasons. Nikdo z vás není v bezpečí.
Děj příběhu, v němž Batman musí zastavit nepolapitelného vraha policistů známého jako „Šibeniční vrah“, je zasazen do počátků éry Temného rytíře. Batman musí Šibeničního vraha dostat dřív, než opět udeří. Jediným vodítkem k odhalení totožnosti Šibeničního vraha je dětská hra přišpendlená na tělo každé oběti. Hlavními podezřelými jsou esa zločineckého podsvětí – Two-Face, Joker, Riddler, Catwoman.
Věřit už nelze ani policejnímu sboru, nyní v čele s čerstvě jmenovaným komisařem Gordonem. Aby Batman vyřešil tento zločin, musí pátrat na těch nejnečekanějších místech. Jeho život navždy změní osiřelý chlapec.
Vejdou ve známost jako BATMAN a ROBIN, a tohle je jejich příběh.

Batman: Temné vítězství

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

Tento titul aktuálně
není v nabídce.

Další knihy z kategorie JLA (160)

Recenze produktu Batman: Temné vítězství

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.