Zelené potraviny

Když jídlo je naším lékem

DALLEN Maria

Info:
Ratio Bona, 2010 (1.) - brož., 116 str.
EAN:
9788025445907
ISBN:
978-80-254-4590-7

Hodnocení:

0 hodnocení Zelené potraviny 0

Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte

Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví. Kniha přiináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladého ječmene, mladé pšenice, alfalfy, chlorely, spiruliny, mořských řas i vybraných druhů zeleniny. Dozvíte se v ní i to, jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potíží, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších zajímavých informací.

Zelené potraviny

Po přihlášení si titul můžete přidat na seznam přání.

Doporučit knihu

E-shop nově v provozu na www.kanzelsberger.cz

Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1229)

Recenze produktu Zelené potraviny

Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.



Přihlášení

Zapomněli jste?

Neplatná kombinace jména a hesla.