Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
- Info:
- ANAG, 2021 (1.) - váz., 372 str.
- EAN:
- 9788075543325
- ISBN:
- 978-80-7554-332-5
Recenze:
Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity. Dosud ale neexistovala kniha, která by toto téma pojednávala s hlubokou znalostí věci, ale současně i poutavě a srozumitelně. Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture tyto požadavky hravě splňuje. Jeho autoři, Kathryn Lukas a Shane Peterson, jsou v oblasti fermentace odborníci na slovo vzatí. Seznámí čtenáře s její tisíciletou historií, detailně proberou zdravotní přínosy fermentovaných potravin i veškeré otázky týkající se zdravotní nezávadnosti a bezpečnosti jejich přípravy i uchovávání. Jádrem knihy je ovšem pečlivě vybraná sbírka 100 receptů na zpracování kysaného zelí, rychle kvašené i ve vlastní šťávě fermentované zeleniny a kimči, pálivých chilli omáček, kvašeného ovoce a ovocného želé, kombuchy, a dokonce i alkoholických ciderů a medoviny. Je to prostě příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista – spoustu praktických informací v ní totiž najde nejen ten, kdo se to s fermentací teprve chystá vyzkoušet a přemýšlí o své první skleničce kvašené zeleniny, ale i ten, kdo pokrmy či nápoje touto přirozenou cestou vyrábí už léta.
E-shop nově v provozu na www.kanzelsberger.cz
Nejbližší prodejny
Chcete vědět jestli je kniha dostupná v prodejně ve Vašem okolí?
Dostupnost na prodejně
Kniha je dostupná
Dostupnost na prodejnách
V seznamu si můžete vybrat vámi preferovanou prodejnu. Dostupnost na této prodejně se Vám bude následně zobrazovat i u dalších titulů.
- Barvič a Novotný - Brno, Česká
- Benešov
- Beroun
- Brno Masarykova
- Děčín - Centrum Pivovar
- Hr. Králové Dukelská tř.
- Jičín
- Jihlava
- Jindřichův Hradec, Panská 132
- K. Vary OC Varyáda
- Kladno Poděbradova
- Klatovy
- Krnov
- Kroměříž
- Ml. Boleslav OC Olympia
- Náchod
- Nymburk
- Olomouc OC Olympia
- Pardubice
- Plzeň OC Olympia
- Poděbrady
- Praha 10 - Vršovice
- Praha 7 - Stromovka
- Praha Čs. Armády
- Praha NC Fénix
- Praha OC Krakov
- Praha OC Lužiny
- Rakovník
- Rokycany
- Sedlčany
- Tábor
- Teplice OC Olympia
- Trutnov
- Vsetín OC Galerie
- Vyškov
- Zlín
- Znojmo
- Žatec
- Žďár nad Sázavou
Lze objednat
- Blatná
- Brno FUTURUM
- Břeclav
- Č. Budějovice, Kanovnická
- Čelákovice
- Česká Lípa
- Hr. Králové ČSA
- Chrudim
- Jablonec nad Nisou
- Jeseník
- Jindřichův Hradec, Panská 110
- Litvínov
- Písek
- Praha Strašnice
- Prostějov
- Přerov
- Slaný
- Soběslav
- Strakonice
- Svitavy
Tip
Kterýkoliv titul si můžete objednat i s vyzvednutím na Vaší prodejně. Ověřte si stav zboží na prodejně telefonicky, nebo mailem před Vaší návštěvou.
Další knihy z kategorie Kuchařky, nápoje (1230)
Recenze produktu Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
Tento produkt nemá ještě žádnou recenzi. Buďte první, kdo ji napíše.